Nieuwsbrief oktober 2021

19 oktober 2021 9:15


Nieuwsbrief oktober 2021

Nieuws en mededelingen van v.v. VEVO

 • Nieuwe leden
 • Jeugd- en seniorenteams
 • Vacatures
 • Plus actie
 • Grote Clubactie
 • Vacature secretariaat
 • Vrijwilligers gezocht voor bar- en keukendienst
 • Sponsornieuws


Nieuwe leden

We verwelkomen de volgende nieuwe leden: Gerbert van der Aa, Quinty Blok, Iris Bons, Marcel Bredenhoff, Stefan Bronsink, Jonas Faber, Joost van Gelder, Milan de Goeijen, Wendy Haverlag, Ivar Oldenburger, Eline ten Pas, Roan Simens (pupil), Diederik van Triest, Valerio Zonneveld (pupil).


Jeugdteams

Trainers: Pieter Lammens en Arnoud Korten

Leiders: Lucas Wonink en Anton van Loo

In het najaar is er nog 1 jeugdteam dat deelneemt aan de reguliere competitie, nl de O19.

De leiders Lucas en Anton hebben er samen met de trainers Pieter en Arnoud  zin in om er een geweldig seizoen van te maken. Helaas konden we niet meer jeugdteams op de been houden. Dat is heel erg jammer voor de kinderen die het betreft en voor VEVO. Een lichtpuntje is dat er een team is van hele jonge kinderen die ook graag willen voetballen. Zij konden aansluiten bij de F league van SEH. Op deze manier kunnen zij toch wedstrijdervaring opdoen. Dit team kan nog wel heel veel enthousiaste kinderen erbij gebruiken. Ze trainen elke woensdagavond vanaf 18.00  uur. Alle kinderen van 5 jaar die graag mee willen trainen zijn van harte welkom.


Seniorenteams

In het seizoen 2021-2022 zijn we gestart met 4 mannen-seniorenteams en 1 vrouwen-seniorenteam.

VEVO 1 : Trainer/coach Jate Leerdam, keeperstrainer John Liefers, assistent trainer Patrick de Wilde, assistent scheidsrechter Dirk Scholten,
leiders Harry de Weerd, Arjan Bosman en Ronald Bronsink

VEVO 2 : Trainer Gerben van der Scheer, leiders Ronald Zernitz en Jasper van Schoonhoven

VEVO 3 : Leiders Arjan Simens en Armand Simens

VEVO 4 : Leiders Paul Riphagen en Diederik van Triest

VEVO VROUWEN: Trainer Fred Patty, leiders Daphne de Weerd en Simone Wessel

Alle gemeentelijke derby’s van ons 1e elftal worden gespeeld om 17:00 uur, met uitzondering WZC-VEVO op 30 oktober 2021,  deze begint om 14:30 uur. Het programma van alle teams voor de komende week vindt u op onze website: www.voetbalverenigingvevo.nl


Vacatures

Voor het kopende seizoen zijn we op zoek naar clubscheidsrechters!

Ook zijn we op zoek naar een verzorger/masseur M/V.


Plus actie

Ook VEVO neemt deel aan de actie van de PLUS “Spaar je club gezond”. Van zondag 5 september t/m zaterdag 13 november ontvang je een sponsorpunt bij elke 10 euro boodschappen. Deze sponsorpunt(en) kun je aan jouw favoriete club schenken. Ons aller VEVO houdt zich van harte aanbevolen!


Grote Club actie

REMINDER! Vanaf zaterdag 18 september is de grote clubactie weer van start gegaan. Dit is een mooie actie om onze club weer van een welkome financiële bijdrage te kunnen voorzien. Daarnaast zijn er ook mooie (geld)prijzen te verdienen. De loten zijn 3 euro per stuk, waarvan 2,40 per verkocht lot naar VEVO gaat. Het kopen van loten kan via  de volgende link: https://lot.clubactie.nl/lot/voetbalvereniging-vevo/70568

Laten we er met zijn allen voor zorgen om een mooi bedrag op te halen. Het kopen van een lot kan tot 23 november. Alvast bedankt namens het bestuur!


Vacature secretariaat

Jacqueline Dekker is verhuisd naar Heerde en heeft aangegeven te stoppen met het secretariaat. Gelukkig hebben we Sigrid Jonker bereid gevonden om naast bestuurslid jeugdzaken, voor maximaal 1 jaar het secretariaat op zich te nemen. Daarom zijn we naarstig op zoek naar een nieuwe secretaris voor onze club. Het secretariaat houdt met name in het notuleren van de 9 bestuursvergaderingen. De notulen worden vastgelegd in een eenvoudige spreadsheet met lijsten mededelingen, besluiten en acties. Relatief kost dit weinig tijd en je hoeft dus geen “voetbalverstand” te hebben maar je bent wel betrokken bij het doen en laten van VEVO. Wie meldt zich aan?


Vrijwilligers gezocht voor bar-, keuken- en schoonmaakdienst

Om de bar en keuken open te kunnen houden, zijn we op zoek naar vrijwilligers.

Voor de bar zijn wij op zoek naar vrijwilligers die op zaterdagmiddag van 12 tot 17 uur of van 14 tot 19 uur een bardienst willen draaien. Hoe meer vrijwilligers, des te minder diensten er gedraaid hoeven worden. Ook als je maar incidenteel een zaterdag kunt, ben je welkom. Geef je op en help de club!

Ook voor de keuken zijn we op zoek naar vrijwilligers. De keuken is meestal open van 14 tot 18 uur. In de keuken is er iemand nodig die kan frituren (boven de 18 jaar). En iemand voor het aannemen van de bestellingen en kan afrekenen. Zit je nog op school of studeer je nog dan krijg je een vrijwilligersvergoeding voor het werk in de keuken.

En ook voor onze schoonmaakploeg zijn wij op zoek naar vrijwilligers. Als er genoeg vrijwilligers zijn, word je ongeveer 2 maal per seizoen ingezet. Je mag zelf je dag en tijdstip inplannen voor de week dat je op het schema staat. De schoonmaakwerkzaamheden bestaan o.a. uit schoonmaken van ramen, spiegels, toiletten, bestuurskamer etc.. Een dienst draai je met z'n tweeën, je bent hier ongeveer maar een klein uurtje mee bezig.

Voor info en opgave kun je contact opnemen met Harmen Overmeen, bel of stuur een appje 06-28204731, of een mailtje naar kantine@voetbalverenigingvevo.nl


Sponsornieuws

Voor VEVO zijn de inkomsten door sponsoring door bedrijven erg belangrijk. Bedrijven die ervoor zorgen dat alle teams goed in de kleding zitten, bordsponsoren, adverteerders op de website, balsponsoren, allen zorgen er mede voor dat we als vereniging kunnen voortbestaan. Afgelopen periode was niet gemakkelijk voor ondernemers door de corona perikelen, maar gelukkig zijn ze ons blijven steunen. Er zijn een aantal bordsponsoren gestopt om diverse redenen, maar er zijn ook weer nieuwe sponsoren bijgekomen. Voor de levering van de kleding is er een inkoopcontract met Intersport Bols uit Raalte. Kleding kan online besteld worden via een webshop. Van de mogelijkheid de vereniging te steunen door balsponsor te zijn van wedstrijden van het 1e elftal wordt goed gebruik gemaakt. Sponsoring door vermelden van het bedrijfslogo op de website van VEVO is helaas wat teruggelopen. Na vele jaren mede hoofdsponsor te zijn geweest is Hendrikse/Roos hiermee gestopt. Hartelijk dank voor de vele jaren steun aan VEVO. We zijn blij naast “Berghorst” een nieuwe mede hoofdsponsor te hebben gevonden: Zonsimpel gevestigd in Veessen.

Shirtsponsor.jpg
Presentatie nieuwe tenue VEVO 1

Met een bloemetje als dank voor de hoofd sponsoren Berghorst en dit seizoen voor het eerst Zonsimpel. Dank aan alle sponsoren op welk gebied dan ook, mede door jullie kunnen we als kleine voetbalvereniging het hoofd boven water houden.

Afgelopen seizoen zijn de onderstaande bedrijven bordsponsor geworden:

 • AVK Nederland. Dit bedrijf levert producten en oplossingen voor gebruik van drinkwater, gastoevoer, afvalbehandeling, brandbestrijding en industriële toepassingen. Zij doen dit wereldwijd.
 • HB Hekwerk levert en onderhoudt allerlei hekwerken, poorten, schuifpoorten, fietsoverkappingen en camerabeveilingen.
 • Dennis Leusink, specialist in timmer- en tegelwerk
 • Strak hekwerk is specialist in allerlei hekwerken , sier, strak, rustiek. Het bedrijft levert en plaatst dit.
 • Electro World is dé grootste Nederlandse franchiseformule in de consumentenelektronica. Electro World Visser is gevestigd in Wapenveld, Klapperdijk 26.

AVK.jpg

HB.jpg

Leusink.jpg

Strak.jpg

Visser.jpg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!