Nieuwsbrief september 2022 - v.v. Voetbalvereniging Vevo

Nieuwsbrief september 2022

21 september 2022 11:30


Nieuws en mededelingen van v.v. VEVO

Nieuwsbrief v.v. VEVO september 2022

 • Nieuwe leden
 • Teams v.v. VEVO
 • Clubscheidsrechters
 • Bestuurszaken
 • Rabo Clubsupport
 • Kantinezaken
 • Vrijwilligers gezocht voor bar- en keukendienst
 • Vrienden van VEVO
 • Sponsornieuws
Lees deze nieuwsbrief als pdfNieuwe leden

We verwelkomen de volgende nieuwe leden: Maud Burgmeijer, Marc van Gelder, Johan Holthuizen, Sjoerd Jagersma, Marit Hoogeveen, Sven Liefers, Simon van Limburg, Marloes van Werven. We wensen hun veel voetbalplezier toe.


Teams v.v. VEVO

VEVO neemt in het seizoen 2022/2023 met 5 elftallen deel aan de competitie: 1 vrouwen- en 4 mannenseniorenteams. Helaas hebben we komend seizoen geen jeugdteams meer.

Vrouwen 1

Trainer: Fred Patty

Leider: Johan Bons

1e elftal

Trainer: Alex Hengeveld

Assistent trainer: John Liefers

Keeperstrainer: Remco van Egteren

Grensrechter: Dirk Scholten

Leiders: Harry de Weerd, Ronald Bronsink, Arjan Bosman

2e elftal

Trainer: Gerben van der Scheer

Leiders: Ronald Zernitz, Jasper Schoonhoven

3e elftal

Leider: Armand Simens, Arjan Simens

4e elftal

Trainer: Remi Balster

Leiders: Brian van Rijssen, Pieter Lammens, Thijs Stalenhoef


Voor het programma kijk op de VEVO-site: Programma - v.v. Voetbalvereniging Vevo


Clubscheidsrechters

 • Martijn Hekkert
 • Gerrit Balster
 • Hendrik Jan Roke
 • Dirk Scholten

We zijn nog op zoek naar nieuwe clubscheidsrechters. Aanmelden kan bij scheidsrechtercoördinator Dirk Scholten.

Scheids.jpg


Bestuurszaken

Secretariaat

Thijs Stalenhoef heeft met ingang van het nieuwe seizoen het secretariaat van Sigrid Jonker overgenomen. We zijn blij dat hij deze functie op zich wil nemen en wensen hem veel succes toe. Tijdens de algemene ledenvergadering wordt op gepaste wijze afscheid van Sigrid genomen aangezien zij ook geen bestuurslid jeugdzaken meer is.

Vacature seniorenzaken

Arjan Bosman heeft besloten om na 14 jaar te stoppen als bestuurslid seniorenzaken. Vandaar dat wij naarstig op zoek zijn naar een nieuwe kandidaat voor deze functie. Bestuurslid seniorenzaken houdt in dat je alle (technische) zaken behartigt die betrekking hebben op de seniorenleden van onze club. Dit betekent de spelers- en elftal indeling, regelen begeleiding elftallen etc. Je neemt deel aan de bestuursvergadering die 8 à 9 keer per seizoen plaatsvindt. Voor meer informatie kun je je melden bij één van de bestuursleden.

Veld 2

In juni heeft het bestuur met de gemeente Heerde contact opgenomen om het onderhoud van veld 2 te bespreken. Door afwezigheid van de verantwoordelijke ambtenaren heeft dit gesprek pas op 7 september j.l. plaats gevonden. Aangezien Arnoud Korten indertijd als bestuurslid van VEVO de afspraken met de gemeente gemaakt heeft over het onderhoud van veld 2, was hij ook uitgenodigd voor dit overleg. In het gesprek werd duidelijk dat de gemeente in juni (tijdens het Oranjefeest) al op de hoogte was dat de waterpomp defect was! Door vertraging rond offertes en levering pomp was de nieuwe pomp op 7 september nog steeds niet geïnstalleerd. Om het veld weer zo goed mogelijk bespeelbaar te maken heeft de gemeente ons toegezegd het veld in september door te zaaien en te beluchten. We moeten nog een oplossing zoeken om het onkruid te verwijderen aangezien dit niet meer met onkruidbestrijdingsmiddelen bespoten mag worden


Rabo clubsupport

Inmiddels kan er weer worden gestemd voor de Rabo Club Support en kan er ook op VEVO worden gestemd via https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport of via de app van de Rabobank. Via de app kan dat via Service, Lidmaatschap (onder Algemeen) en dan Rabo Club Support. Stem op VEVO en help ons mee om een mooi bedrag op te halen voor onze vereniging. Stemmen kan t/m 27 september.

Alvast bedankt namens onze vereniging!


Kantinezaken

Er is een pilot gestart om naast Heineken ook Grolsch pils in het assortiment aan te bieden.


Vrijwilligers gezocht voor bar- keuken- en schoonmaakdienst

Om de bar en keuken open te kunnen houden, zijn we op zoek naar vrijwilligers.

Voor de bar zoeken we vrijwilligers die op zaterdagmiddag van 12 tot 17 uur of van 14 tot 19 uur een bardienst willen draaien. Hoe meer vrijwilligers, des te minder diensten er gedraaid hoeven worden. Ook als je maar incidenteel een zaterdag kunt, ben je welkom. Geef je op en help de club! 

Ook voor de keuken zijn we op zoek naar vrijwilligers. De keuken is meestal open van 14 tot 18 uur.

In de keuken is iemand nodig die kan frituren (boven de 18 jaar). En iemand voor het aannemen van de bestellingen en kan afrekenen. Zit je nog op school of studeer je nog dan krijg je een vrijwilligersvergoeding voor het werk in de keuken.

En ook voor onze schoonmaakploeg zijn wij op zoek naar vrijwilligers. Als er genoeg vrijwilligers zijn word je ongeveer 2 maal per seizoen ingezet. Je mag zelf je dag en tijdstip inplannen voor de week dat je op het schema staat. De schoonmaakwerkzaamheden bestaan o.a. uit schoonmaken van ramen, spiegels, toiletten, bestuurskamer etc. Een dienst draai je met z'n tweeën, je bent hier ongeveer maar een klein uurtje mee bezig.

Voor info en opgave kun je contact opnemen met Harmen Overmeen. Bel of stuur een appje naar 06-28204731 of mail naar kantine@voetbalverenigingvevo.nl

 

Vrienden van VEVO

Deze is op 2 maart 2004 opgericht met als doelstellingen o.a.: optimaliseren van de verschillende onderdelen van de vereniging, verfraaiingen in en om het sportcomplex. Voor EUR 50,00 per jaar, bent u lid en ondersteunt u v.v. VEVO, zodat deze mogelijkheden krijgt om extra dingen te doen, die anders niet gerealiseerd zouden kunnen worden. Uw naam wordt vermeld op een digitaal bord in de kantine “Vrienden van VEVO”.

Aanmelden kan bij Harry de Weerd via deweerdveessen@upcmail.nl of bij penningmeester Emil van Werven via penningmeester@voetbalverenigingvevo.nl

Vrienden.jpg


Sponsornieuws


Afgelopen seizoen hebben we veel ondersteuning gehad van onze sponsoren, hartelijk dank daarvoor. Dit vormt een belangrijke inkomstenbron in deze dure tijd. Dit is gedaan door de balsponsoren, voor elke wedstrijd van VEVO1 werd een wedstrijdbal aangeboden. De kledingsponsoren zorgen ervoor dat elk team er netjes uitziet. Afgelopen periode hebben we een aantal nieuwe bordsponsoren erbij gekregen, een bedrijf heeft de bordsponsoring opgezegd. Deze bedrijven hebben afgelopen tijd een of meerdere sponsorborden geplaatst:

 • Koninklijke van der Most BV

Koninklijke Van der Most is allround grafisch producent en partner voor organisaties die veel te communiceren hebben.

vdMost.jpg

 • Young Teach  

De meeste mensen bij VEVO zullen hem wel kennen of gehoord hebben: de voetballende rapper, of de rappende voetballer Pieter Lammens. Mooi dat hij op met het plaatsen van een reclamebord met onderstaand logo de vereniging wil steunen, succes met je carrière.

Young.jpg

 • Berghorst schildersbedrijf

Schildersbedrijf Berghorst is een bedrijf in Wapenveld en heeft al bijna 30 jaar ervaring in het schildersvak. Zij doen alle werkzaamheden op het gebied van schilder-, onderhoud-, en glaswerkzaamheden.

Berghorst.jpg

 •  J Bronsink  

Jeroen Bronsink scoorde vaak in het 1e elftal van VEVO. Na jarenlange ervaring in dit vak, heeft hij nu een eigen bedrijf in kunststofvloeren en betonrenovatie. Ook hier hoopt hij op succes en te scoren. 

Bronsink.jpg

 • Melktap Veessen

Melkveebedrijf “de Bammert” heeft onlangs Melktap Veessen geopend, verse melk zo uit de tap. Ook verkoop van duurzame producten uit de nabije omgeving, elke dag van 8-20 uur geopend.

Melktap.jpg

 • Leadax

Dit bedrijf doet alles op het gebied van dakbedekking, met circulaire en duurzame waterdicht makende bouwmaterialen. Dit alles voor platte en hellende daken. Gevestigd in Wapenveld.

Leadax.jpg

 • ABC Hekwerk Oost

Dit bedrijf is al lange tijd actief in hekwerken, poorten en de automatisering daarvan. Naast vestigingen in Nederland, ook in Duitsland en België actief. Hun slogan is: Uw vrijheid is ons allergrootste goed.
Hekwerk.jpg

Lees deze nieuwsbrief als pdf

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!