8194LK
VEESSEN
tel. 0578-631359

VEVO heeft in de (semi)derby tegen EZC'84 zijn eerste punt binnengehaald.
Bij rust zag het hier niet naar uit, aangezien toen de gasten dik verdiend op een 2-0 voorsprong stonden.
VEVO begon de wedstrijd slecht en EZC'84 was een aantal keren dicht bij een doelpunt.
In de 13e minuut was het raak; Stephan van de Schootbrugge tikte de bal achter  doelman Youri Liefers.
In de 24e minuut verdubbelden de Epenaren de voorsprong door een hard schot van Sem Goed.
De niet fitte Julius Rakhorst werd hierop gewisseld voor Iwan de Weerd.
Na rust was VEVO de bovenliggende partij, al moest het wel alert zijn op de gevaarlijke tegenstoten van de snelle EZC'84-aanvallers.
Trainer Jate Leerdam bracht een tweetal aanvallende wissels in om het tij te keren:
Joost van Suijdam verving Jarne Bosgoed en Rien de Velde verving Jur Rorije.
In de 71e minuut kreeg VEVO een penalty wegens hands van één van de verdedigers.
Doelman Jasper Potkamp keerde in eerste instantie de inzet van Roald van Bessen, maar in de rebound werkte Roald de bal binnen.
In de 75e minuut de gelijkmaker, toen Jeroen Bronsink de 2-2- binnenschoot.
In de 80e minuut was het invaller Joost van Suijdam ( spits van VEVO 4) die de 3-2 liet aantekenen.
EZC'84 toonde veerkracht en ging op zoek naar de gelijkmaker en het was Mark van Petersen, die in de 89e minuut met een perfect
genomen vrije trap de eindstand van 3-3- op het scorebord zette.
In de blessuretijd gingen beide teams nog voor de winst, maar het bleef uiteindelijk bij 3-3.