tel. 0578-631359

VEVO heeft zaterdag de eerste overwinning  van dit seizoen behaald.
Tegen Barneveld werd het een moeizame, maar verdiende 2-1 zege.
VEVO, die weer een aantal basiskrachten miste i.v.m. diverse blessures, waardoor o.a. "good-old
Gerben van der Scheer zijn opwachting maakte in de basis, begon goed aan de wedstrijd.
Barneveld werd vanaf de aftrap onder druk gezet.
Dit resulteerde vooralsnog alleen nog maar in een flink aantal hoekschoppen.
De doelman van Barneveld verkeerde in goede vorm en redde een aantal keren fraai.
In de 27e minuut reageerde Dewi van Velsen alert op een goede dieptepass van Gerben van der Scheer
en bracht hiermee de stand op 1-0.  Hierna gooiden de gasten de schroom van zich af op zoek naar de gelijkmaker.
In de 42e minuut kwamen ze terecht op 1-1- via Lajos Scholtens.
In de rust wisselde trainer Jate Leerdam Joost van Suijdam voor Rien de Velde en dat resulteerde weer in een
sterker VEVO die duidelijk de bovenliggende partij was.
In de 55e minuut nog een tweetal wissels Hugo Rakhorst en William Alberts voor Jorian Liefers en Dani Draaijer.
In de 62e minuut kreeg VEVO een strafschop, die echter door Dewi van Velsen op de maal werd geschoten.
In de 75e minuut opnieuw een strafschop voor VEVO. Een speler van Barneveld was het hier niet mee eens
en schold de scheidsrechter uit. waarna hij de rode kaart zag.
Jasper Dijkslag schoot de penalty onberispelijk binnen en bracht zo de stand op 2-1.
Hierna legio kansen voor VEVO,  maar deze werden allemaal om zeep geholpen.
Ook Barneveld kon geen vuist meer maken, waardoor de eindstand 2-1 werd.