Veesser Enkweg 39
8194LK
VEESSEN
tel. 0578-631359

VEVO heeft in de thuiswedstrijd tegen BAS een zwaar bevochten 2-0 overwinning geboekt.
BAS ging voortvarend van start in het eerste kwartier en zette VEVO onder druk.
Hierna kwamen de Veessenaren wat beter in de wedstrijd en ontspon zich een leuke
sportieve wedstrijd, waarbij beide teams vol voor de winst gingen.
De uitstekend leidende scheidsrechter Ruben van de Beld kon de kaarten op zak houden.
Na wat hachelijk momenten voor het doel van VEVO, kreeg Rien de Velde in de 21e minuut
een prima kans voor de openingstreffer, maar hij schoot te gehaast voorlangs.
De kans in de 30e minuut voor de prima spelende Justin van Gelder was nog groter,
toen hij alleen op het doel afging, maar zijn inzet ging net langs het doel.
De rust brak met 0-0 aan.
Na rust eenzelfde spelbeeld, twee teams die er vol voor gingen.
In de 58e minuut nam VEVO de leiding toen Justin van Gelder een prima door hem zelf opgezette
aanval afrondde na een assist van Pascal Colijn.
In de 60e minuut werd de moegestreden Sven Liefers vervangen door Roald van Bessen, die
na een blessure weer bij de wedstrijdselectie zat.
BAS gooide na het doelpunt van VEVO alles op de aanval, maar de uitstekende verdediging gaf
geen krimp. Doelman Youri Liefers moest in de 73e minuut nog een keer handelend optreden
na een prima ingeschoten vrije trap door een BAS-speler.
In de 83e minuut gooide VEVO definitief de wedstrijd in het slot. Na een goede rush gaf Justin van Gelder de bal op maat op Pascal Colijn,
die vervolgens met een steekbal Roald van Bessen in scoringspositie bracht, die de bal achter de jeugdige doelman Silvijn de Groot schoot.
Hierna was het geloof bij BAS geknakt en kon VEVO de wedstrijd rustig uitspelen.
Door deze overwinning heeft VEVO minimaal beslag gelegd op de 3e plaats.
Dit betekent normaal gesproken recht op deelname aan de nacompetitie.
Theoretisch zit er zelfs nog een kampioenschap in door het verlies van Apeldoornse Boys en het gelijkspel
van ’t Harde, maar daar houdt niemand in Veessen rekening mee.