Hogesteeg 28
3886MA
GARDEREN
tel. 0577-460509

VEVO heeft zijn 2e nederlaag geleden in deze competitie. De uitwedstrijd tegen Veluwse Boys ging met 2-0 verloren.
Deze stand was al bij rust bereikt. VEVO begon onwennig op het natuurgras aan de wedstrijd en liet zich aftroeven
door de felle thuisclub, die nagenoeg alle duels won en VEVO flink onder druk zette.
VEVO kwam in die fase niet verder dan een schot(je) van Jonas Faber.
In de 9e minuut werd een voorzet van de rechterkant ingekopt door de lange spits Thom van Doesburg,
die daarvoor wel erg veel ruimte kreeg van de VEVO-achterhoede.
Vanaf de aftrap maakte VEVO bijna direct gelijk, maar Dani Draaijer stuitte op de uitstekende
doelman Ruben Krol van Veluwse Boys.  In de 25e minuut was het opnieuw Thom van Doesburg die uit een
corner scoorde (2-0). In de 28e minuut moest Pascal Colijn geblesseerd het veld verlaten en werd vervangen
door Bas Romkema. Vlak voor rust kreeg Dewi van Velsen nog een goede schietkans, maar zijn schot ging
net langs de verkeerde kant van de paal. VEVO begon met een tactische omzetting goed aan de 2e helft en was in de 47e minuut
dicht bij de aansluitingstreffer, maar Dani Draaijer stuitte opnieuw op Ruben Krol. Ook Joost van Suijdam was nog dicht bij een treffer.
Trainer Alex Hengeveld bracht rond de 70e minuut een aantal wissels in: Frank Wonink, Sven Liefers en Timo van Loo vervingen
Rien de Velde, Jonas Faber en Bart Mulder.
VEVO bleef aandringen, maar de thuisclub, die er zelf nauwelijks meer uitkwamen, gaf geen krimp.
In de 84e minuut nog een enorme scrimmage voor het Veluwse Boys-doel, maar de bal ging erop wonderbaarlijke wijze niet in
en zodoende was het voor de eerste keer dit seizoen dat VEVO niet scoorde en met een 2-0 nederlaag huiswaarts keerde.