VEVO heeft verrassend de finale van het Molenbeektournooi bereikt.
3e klasser v.v. Oene werd na stafschoppen verslagen (4-2).
Voor VEVO was het de eerste oefenwedstrijd van het seizoen.
De eerste helft, waarin niet gescoord werd  ging redelijk gelijk op.
Na rust was Oene de betere ploeg en dat resulteerde in de 55e minuut in een verdiende voorsprong.
Oene bleef gevaarlijk en VEVO moest alle zeilen bijzetten om een grotere achterstand te voorkomen.
Youri Liefers verrichte een aantal goede reddingen.  Het laatste kwartier werd VEVO sterker en was een
aantal keren dreigend, maar door de ontstane ruimte was Oene nog dichtbij de 2-0.
In de laatste minuut kwam VEVO langszij uit een strafschop.  Joost van Suijdam die na een half jaar
blessureleed weer van de partij was, werd onreglementair afgestopt in het stafschopgebied.
Joost benutte zelf de toegekende penalty.  (1-1) Dit was de eindstand.
Hierna volgde een penaltyserie.
Youri Liefers stopte de 3e en 4e penalty van Oene.
Dani Draaijer, Jasper Dijkslag, Bart Mulder en Frank Wonink faalden niet en bezorgden VEVO de finale.
Hierin is a.s. zaterdag om 14:30 uur gastheer v.v. Heerde , die dinsdag VIOS Vaassen met 1-0 versloeg, de tegenstander.
Een pittige opgave tegen een 2e klasser.