Veesser Enkweg 39
8194LK
VEESSEN
tel. 0578-631359

VEVO heeft afgelopen zaterdag thuis tegen koploper Heerde een vooraf niet verwachte ruime overwinning behaald.
Een verdiende en terechte overwinning voor VEVO onder grote publieke belangstelling in Veessen.
Voor het eerst in het bestaan van beide verenigingen werd er in competitieverband tegen elkaar gestreden.
De overwinning kwam tot stand, doordat VEVO vanaf het begin een goede werklust toonde en Heerde weinig
ruimte gaf om hun spel te spelen.  Zelf was VEVO met scherpe counters via de snelle aanvallers levensgevaarlijk.
Na 10 minuten kwam VEVO op 1-0 door Jonas Faber, die slap verdedigen van Heerde afstrafte.
Heerde ging op zoek naar de gelijkmaker, maar hun spel wat te voorspelbaar om VEVO inde problemen te brengen.
Er was een moment dat Heerde een penalty claimde, na een botsingtussen een Heerde aanvaller en doelman Yuri Liefers,
maar de scheidsrechter zag er niets in.
Ook na rust kon Heerde geen vuist maken en VEVO kwam na een goede aanval op 2-0 door Dewi van Velsen.
Heerde zakte steeds verder weg en VEVO ging goed door. Dani Draaijer zorgde in de 72e minuut voor 3-0.
Ook Rien de Velde deed nog een duit in het zakje en liet de 4-0 eindstand aantekenen in de 82e minuut.
Het had voor Heerde nog dramatischer kunnen uitpakken, maar VEVO liet een aantal kansen onbenut.
Ook werd VEVO nog een penalty onthouden, toen Jonas Faber onderuitgehaald werd in het strafschopgebied.
Door dit resultaat miste Heerde de periodetitel, die nu naar buurman SEH gaat.