Koperensteeg 4
6733JB
WEKEROM
tel. 0318-461411

VEVO ging zaterdag na afloop van de met 3-1 verloren uitwedstrijd tegen SDS’55 met een vervelend gevoel richting Veessen.
De reden hiervan was dat twee doelpunten van de gastheren afgekeurd hadden moeten worden.
In de beginfase trachtte SDS’55 met veel combinatiespel VEVO uit te spelen, maar de organisatie stond goed bij de Veessenaren.
Ook VEVO wist in die periode niet veel gevaar te stichten.
SDS’55 kwam onverwacht op voorsprong toen Joost van den Hudding in de 27e minuut slecht uitverdedigen van VEVO afstrafte
met een streep in de bovenhoek. VEVO drong hierna wel aan, maar de ruststand was 1-0.
Trainer Jate Leerdam wisselde in de rust aanvallen en bracht aanvaller Pascal Colijn voor verdediger Jur Rorije.
Helaas kwam VEVO al na 2 minuten na rust op een 2-0 achterstand, door een fout vande scheidsrechter.
Spits Jeroen Bronsink werd door een SDS’55- verdediger met beide handen omver gestoten en de op deze wijze onderschepte bal
werd naar voren geschoten en terwijl heel VEVO een fluitje voor een vrije trap verwachte scoorde Rick Roelofsen.
Een domper, maar VEVO rechte de rug en ging op zoek naar een doelpunt.  Dat lukte in de 63e minuut toen Jonas Faber na een goede actie
van Pascal Colijn 2-1 scoorde. VEVO ging goed door op zoek naar de gelijkmaker en was daar een paar keer dichtbij, maar moest alert blijven bij de snelle tegenstoten van de mannen uit Wekerom.
In de 90e minuut opnieuw een scheidsrechterlijke dwaling, toen Gerben Roelofsen voor SDS’55 scoorde, nadat de bal zeker 50cm over de achterlijn was bij de voorzet, die hieraan voorafging. Ondanks het vlagsignaal van grensrechter Dirk Scholten en protesten van de VEVO-spelers, die in de buurt stonden bij de achterbal bleef scheidsrechter Adema bij zijn beslissing dat de bal de achterlijn niet gepasseerd had.
Ondanks dat hij op meer dan 25 meter van de achterlijn stond. Al met al een zuur verlies voor de Blauw-witten uit Veessen.