3791PA
ACHTERVELD
tel. 0342-451629

De wedstrijd in en tegen Achterveld duurde voor VEVO een paar minuten te lang.
In de 95e minuut scoorde de thuisclub de 3-2 en bezorgde VEVO een kater hiermee.
VEVO miste door verschillende redenen 4 basisspelers, waardoor er een aantal omzettingen
door trainer Jate Leerdam doorgevoerd moesten worden.
Vanaf het begin probeerde Achterveld VEVO onder druk te zetten, maar VEVO speelde goed
georganiseerd en gaf weinig weg. VEVO probeerde met lange ballen op de spitsen te scoren.
In de 15e minuut begon Jonas Faber aan een goede solo en gaf scherp voor waardoor er onrust
ontstond bij de verdedigers van Achterveld en via een hakbal van Pascal Colijn werd het 0-1.
De doelpuntenmaker, die voor het eerst na een lange blessureperiode weer meedeed, moest helaas
in de 31e minuut opnieuw geblesseerd afhaken en werd vervangen door Frank Wonink.
Achterveld bleef aandringen maar zonder succes. VEVO kreeg in de 43e minuut nog een grote kans
op de 0-2, maar op wonderbare manier ging de bal niet het doel in.
VEVO kwam goed uit de kleedkamer na rust en Dani Draaijer schoot op mooie wijze de 0-2 binnen
in de 47e minuut. Dit was voor Achterveld het signaal om nog meer druk te zetten en VEVO ontsnapte
een paar keer aan een tegentreffer, mede door wederom goed keeperswerk van Youri Liefers.
Het regende corners en in de 56e minuut werd er een van binnengekopt door Jelle Neuman.
Achterveld bleef in hoog tempo doorgaan met aanvallen en het was opnieuw een corner die er
voor zorgde dat het 2-2 werd in de 83e minuut. Toen iedereen zich al met een gelijkspel had verzoend,
viel toch nog diep in blessuretijd de winnende treffer, toen Sven van Rossum de bal van dichtbij binnentikte.