Oude Telgterweg 205
3853PG
ERMELO
tel. 0341-551436

VEVO is in de uitwedstrijd tegen kampioenskandidaat EFC’58 tegen een forse nederlaag aangelopen.
Anders dan de uitslag (5-1) doet vermoeden bood VEVO met name in de eerste helft goed tegenstand en maakte het EFC’58 lastig.
VEVO begon goed en zocht de aanval en EFC’58 moest een aantal keren met overtredingen VEVO van het scoren afhouden.
Uit het niets kwamen de Ermeloërs op een 1-0 voorsprong, toen Jorrick Priem na een lange bal van achteruit vrij voor de keeper kwam
en goed afrondde. In de 20e minuut viel de 2-0 na een goede afstandsknal van Jordao Lisap, die gedragen door de wind in de bovenhoek zeilde.
Hierna had de warrig leidende scheidsrechter rood moeten tonen aan een EFC-verdediger, die de doorgebroken Jonas Faber onderuithaalde, toen deze alleen op de keeper afging. Hij hield het slechts bij geel.
VEVO ging na rust met de wind in de rug op zoek naar de aansluittreffer, maar kreeg na een goede actie van Jorrick Priem de derde treffer tegen.
Youri Liefers redde in eerste instantie op zijn inzet, maar de rebound werd door Jeremy Loos alsnog binnengeschoten.
VEVO zat er na deze treffer doorheen en kreeg na gepruts in de achterhoede ook nog een 4e treffer tegen. Mika Schuur was de doelpuntenmaker.
In de 76e minuut verzuimde de scheidsrechter opnieuw om een rode prent te tonen aan een EFC’58-speler.
De doelman maakte een schandalige overtreding op Jonas Faber. Ook nu deed hij het weer af met geel, al gaf hij nog wel een penalty. Roald van Bessen schoot de penalty binnen (4-1). VEVO, die veel positiewisselingen doorvoerde in de 2e helft liep in de slotminuut nog tegen een counter aan. Nick Zandstra kon alleen op de keeper afgaan en schoot de 5-1 eindstand binnen. Een verdiende overwinning voor EFC’58, maar iets te ruim.