Thorbeckelaan 111
3771ED
BARNEVELD
tel. 0342-412792

VEVO heeft in de uitwedstrijd tegen hekkensluiter Barneveld een eenvoudige 4-0 overwinning behaald.
Waar de thuiswedstrijd destijds een benauwde 2-+1 overwinning opleverde, was er nu geen vuiltje aan de lucht.
VEVO startte goed en na 4 minuten scoorde Rien de Velde de 0-1.
Barneveld was aanvallend onmachtig en de 0-2 in de 24e minuut van Jasper Dijkslag uit een corner was in het spelbeeld van de wedstrijd.
Barneveld moest zijn doelman wisselen i.v.m. een blessure. Zijn vervanger (een veldspeler normaal)
deed het prima, maar werd in de 30e minuut door een afstandsschot van Dani Draaijer (45 meter) verrast.
De harde wind speelde hier zeker een rol bij.
Na rust zakte het spelpeil en was de wedstrijd het aankijken nauwelijks waard.
VEVO kreeg nog meerdere kansen om de marge te vergroten, terwijl Barneveld onmachtig bleef.
Uiteindelijk was het Rien de Velde die de 0-4 op het scorebord liet zetten in de 83e minuut.