Veesser Enkweg 39
8194LK
VEESSEN
tel. 0578-631359

VEVO is de competitie 2022/2023 goed begonnen met een ruime en dik verdiende 4-1 overwinning
op Hulshorst, dat afgelopen seizoen uit de 3e klasse degradeerde.
Vanaf het begin was VEVO de bovenliggende partij en zette Hulshorst direct onder druk.
De aanvallers van Hulshorst werden niet gevaarlijk door goed spel van de VEVO-verdediging.
In de 19e minuut nam VEVO een 1-0 voorsprong door een doelpunt van Joost van Suijdam na een slimme loopactie.
VEVO kreeg via Rien de Velde nog een kans op de 2-0, maar zijn schot ging over.
Vlak voor rust moest Youri Liefers nog handelend optreden na een prima schot van een van de Hulshorst-aanvallers.
Na rust startte Hulshorst goed en moest Youri opnieuw handelend optreden.
Na 10 minuten nam VEVO weer het heft in handen en was Dani Draaijer dicht bij een treffer.
De 2-0 viel in de 60e minuut toen scheidsrechter van Loo de bal op de stip legde na een handsbal van één
van de Hulshorst-spelers. Jasper Dijkslag schoot de penalty via de onderkant lat binnen.
Vlak hierna een goede kopkans voor Joost van Suijdam na een prima voorzet van Bart Mulder,
maar deze ging voorlangs. In de 76e minuut kreeg de zojuist ingevallen Dany Zwep een rode kaart
wegens natrappen, zodat Hulshorst met 10 man verder moest.
In de 70e minuut kwamen Timo van Loo en Sven Liefers in het veld voor Jonas Faber en Dewi van Velsen.
Ook Bas Romkema kwam nog binnen de lijnen voor Roald van Bessen in de 80e minuut.In de 83e minuut kwam VEVO op 3-0 toen de bal na een afgeslagen corner, die opnieuw werd ingebracht door Pascal Colijn, voor de voeten van Dani Draaijer viel en deze de bal fraai binnenschoof.Hulshorst kreeg via Erik van Duin in de 88e minuut nog zijn eretreffer na geklungel in de VEVO-achterhoede.
Het slotakkoord was voor VEVO, toen in blessuretijd Joost van Suijdam zijn tweede treffer van de middag scoorde,
na goed werk van Timo van Loo  en daarmee de 4-1 eindstand op het scorebord zette.