Veesser Enkweg 39
8194LK
VEESSEN
tel. 0578-631359

In de laatste thuiswedstrijd van de eerste helft van de competitie was VEVO veel te sterk voor EZC’84.
Na een 3-0 ruststand, stond aan het eind van de wedstrijd 6-1 op het scorebord.
Vanaf de aftrap trok VEVO ten aanval en zette de gasten onder druk.
Dit resulteerde in de 11e minuut in de 1-0. Joost van Suijdam schoot een pass van Roald van Bessen goed binnen.
2 minuten later was het al 2-0; Dani Draaijer ronde een goede aanval af.
Hierna nam VEVO wat gas terug en was het in de passing soms wat onzorgvuldig.
EZC’84 kon echter geen vuist maken en wist het VEVO niet lastig te maken.
In de 30e minuut leidde balverlies in de EZC’84 -achterhoede de 3-0 in. Na een prima een-twee
met Rien de Velde maakte topscorer Joost van Suijdam zijn 2e doelpunt van de middag.
Inmiddels zijn 15e competitiedoelpunt dit seizoen!
Na rust was het krachtverschil nog groter en voerde VEVO de score verder op.
In de 54e minuut schoot Roald van Bessen de 4-0 binnen na een assist van Joost van Suijdam.
EZC’84 kwam via Dani Gezel in de 54e minuut nog op 4-1.
In de 62e minuut bracht trainer Alex Hengeveld 3 wissel in: Jur Rorije, Sven Liefers en Timo van Loo
vervingen Bas Romkema, Pascal Colijn en Dewi van Velsen.
Rien de Velde pikte in de 64e minuut zijn doelpuntje mee na een assist van wederom Joost van Suijdam
met een goed geplaatst schot.  In de 83e minuut het slotakkoord; na een goede actie van Dani Draaijer
tikte invaller Timo van Loo goed binnen (6-1).
Hierna kreeg VEVO nog een aantal kansen om de score nog op te voeren, maar goed keeperswerk
van EZC’84-doelman Youri Eenkhoorn voorkwam dit.
Door dit resultaat blijft VEVO 2e op de ranglijst 2 punten achter Apeldoornse Boys, dat verassend
een dikke nederlaag leed bij SEH.
Volgende week de laatste wedstrijd van de eerste competitiehelft; uit in Biddinghuizen tegen BAS,