VEVO heeft dit seizoen voor de derde keer op rij een thuisnederlaag geleden.
Hiervoor was DSV'61 uit Doornspijk verantwoordelijk.
Vanaf het begin zetten de gasten druk op VEVO, waardoor de Veessenaren er
niet in slaagden om tot gevaarlijk aanvalsspel te komen.
In de 10e minuut beging Davey Kroes in het strafschopgebied een overtreding op een DSV'61 aanvaller,
waarna scheidsrechter Huis in 't Veld de bal terecht op de stip legde.
Jeffrey Schreurs schoot de penalty echter tot opluchting van VEVO tegen de paal.
DSV'61 bleef ook hierna de bovenliggende partij, maar omdat de organisatie van VEVO goed was,
ontstonden er geen grote kansen. We kregen de gasten een groot aantal corners.
In de 38e minuut de eerste kans voor VEVO na slecht werken van doelman Laurens Dekker,
maar de inzet van Pascal Colijn ging over.
Een minuut later een grote kans voor Joost van Suijdam, maar zijn inzet was te zacht.
Na rust begon VEVO goed en dat leidde in de 48e minuut tot de 1-0. Na een goede pass van Dani Draaijer kon
Joost van Suijdam alleen op de keeper doorgaan en ditmaal rondde hij prima af.
VEVO kreeg wat meer controle over de wedstrijd. Trainer Alex Hengeveld bracht in de 70e minuut
2 verse krachten;  voor de moegestreden Pascal Colijn en Timo van Loo kwamen Rien de Velde en Jonas Faber
binnen de lijnen. DSV'61 zette het laatste kwartier aan en forceerde een aantal corners en vrije trappen.
Uit één van de vrije trappen werd de bal van dichtbij door invaller Arnoud Zwep binnen gewerkt (1-1).
Het werd voor VEVO nog vervelender, toen in de 82e minuut Patrick Visser in de rebound de 1-2 liet
aantekenen, nadat doelman Youri Liefers een hard schot niet onder controle kreeg.
In de resterende tijd slaagde VEVO eer niet meer in om deze klap te boven te komen,
zodat de wedstrijd in een 1-2 nederlaag eindigde.
Door dit resultaat blijft VEVO in de onderste regionen van de ranglijst.
Volgende week staat de wedstrijd in en tegen Elspeet op het programma.