Veesser Enkweg 39
8194LK
VEESSEN
tel. 0578-631359

In een gelijk opgaande wedstrijd hebben VEVO en Reaal Dronten de punten verdeeld.
Onder slechte weersomstandigheden (regen en wind) begonnen de teams aan de laatste
wedstrijd voor de winterstop. Beide teams zochten de aanval en dat leverde over en weer wat
mogelijkheden op , maar de beide doelmannen onderscheidden zich door goede reddingen.
VEVO kwam in de 45e minuut op voorsprong. Lars Timmer gaf een goede dieptepass op Joost van Suijdam.
Joost behield het overzicht legde prima af op de meegekomen Dewi van Velsen, die van dichtbij inschoot.
Hierop blies de goed leidende scheidsrechter Sven Stuijfbergen voor de rust.
Reaal Dronten startte goed na rut en in de 49e minuut belandde een lange bal voor de voeten van
Tarik Ibrahim, die de bal in de kruising joeg. (1-1).
VEVO was nauwelijks bekomen van deze treffer toen dezelfde speler in de 52e minuut na een solo
opnieuw doeltreffend uithaalde. VEVO ging hierna verwoed op zoek naar de gelijkmaker, maar moest
oppassen voor de gevaarlijke tegenstoten van Reaal. Youri Liefers moest al zijn talenten aanspreken
op een aantal schoten van de Reaalisten”.  VEVO kwam in de 79e minuut langszij toen na een scrimmage
voor het Reaal-doel Dion van Velsen het laatste zetje gaf en de 2-2 liet aantekenen.
In de steeds heviger wordende regen slaagden beide teams er niet meer in om te scoren, zodat er een
2-2 eindstand op het scorebord stond na het laatste fluitsignaal.