Sportlaan 4
8044PG
ZWOLLE
tel. 038-4531633

VEVO heeft in de uitwedstrijd tegen CSV’28 een verdienstelijke 2-2 gelijkspel uit het vuur
gesleept tegen een sterke tegenstander.
Al na 7 minuten kwam de thuisclub op voorsprong, toen topscorer Sam Weggemans aan de
aandacht van de VEVO-achterhoede ontsnapte en vanaf rand 16 de bal in de kruising joeg.
VEVO kwam in het eerste kwartier niet verder dan een afgekeurd doelpunt van Dion van Velsen.
CSV’28 bleef dreigend en was dicht bij een tweede treffer, maar gelukkig voor VEVO kopte de
spits net over het doel. VEVO was in de 23e minuut via een uitval dicht bij de gelijkmaker,
na een goede actie van Joost van Suijdam.
In de 33e minuut werd een corner van de thuisclub niet goed verwerkt door de VEVO-achterhoede
en de bal viel via een rare kluts in het doel.
VEVO bracht echter binnen 2 minuten de marge weer terug tot één, toe Dani Draaijer een goed
aangesneden vrije trap van Jasper Dijkslag met het hoofd verlengde tot een doelpunt.
Na rust moest VEVO flink aan de bak om Zwolse aanvalsdrift te beteugelen.
De organisatie van VEVO stond goed en tot heel grote kansen kwam de thuisclub niet.
VEVO kreeg in het 2e gedeelte van de 2e helft via Rien de Velde een aantal mogelijkheden,
maar tot twee keer toe werd hij op het laatste ogenblik gestuit door een CSV’28-verdediger.
Jurre Bijsterbosch verving in de 78e minuut de licht aangeslagen Dion van Velsen.
In de 86e minuut kwamen de Veessenaren tot ontzetting van de thuisclub langszij.
Joost van Suijdam ging na een goede dieptepass alleen op de doelman, omspeelde deze,
maar zijn inzet werd in eerste instantie door een verdediger van de lijn gehaald.
De bal kwam weer in de voeten van Joost, die het overzicht behield en  de bal prima breed legde op
de inmiddels aangesloten Rien de Velde, die de bal hard tegen het net schoot.
In het resterende gedeelte van de wedstrijd hield VEVO stand, waardoor één punt meegenomen