Veesser Enkweg 39
8194LK
VEESSEN
tel. 0578-631359

In een regenachtig Veessen eindigde de wedstrijd VEVO – Stroe in een 0-0 gelijkspel.
Een uitslag, die gezien het spelbeeld een juiste was.
VEVO startte aanvallend, maar moest beducht zijn op de snelle tegenstoten van de gasten.
Met name Milan van Essen en Dylan Morren bezorgden de VEVO-achterhoede handen vol werk.
VEVO was een paar keer dichtbij de openingstreffer, maar prima keeperswerk van Stroe-doelman
Pelle van Asselt voorkwam dat. Ook de doelman van VEVO Youri Liefers moest een aantal keren
optreden om een treffer te voorkomen.   Na rust startte VEVO goed en na een goede aanval was
Jonas Faber die voor het eerst na zijn zware blessure in de basis stond, dichtbij een treffer.
Stroe bleef gevaarlijk via zijn snelle spitsen en forceerde na rust maar liefst 10 corners.
In de 68e minuut vervingen Roald van Bessen en Dion van Velsen de moegestreden Jonas Faber
en Dewi van Velsen.  Dion van Velsen had in de 75e  minuut een goede soloactie maar zijn harde
schot werd door Pelle van Asselt goed verwerkt tot corner.
Het bleef een boeiend voetbalgevecht met 2 teams die geen genoegen namen met een gelijkspel
en de winst zochten, zonder zich te bezondigen aan onsportief spel.
In de 85e minuut moest Youri Liefers al zijn talenten aanpreken om een vrije trap  van aanvoerder
Erwin van Essen  onschadelijk te maken.
Het laatste wapenfeit was van VEVO, maar Dion van Velsen schoot net voorlangs
Hierna blies de goed leidende scheidsrechter Wim van der Velde voor het eindsignaal.