8075CK
ELSPEET
tel. 0577-491588

VEVO heeft de uitwedstrijd tegen Elspeet verdiend met 2-0 gewonnen.
Een overwinning , die gezien de vele kansen hoger had kunnen en moeten uitvallen.
In het begin van de sportieve wedstrijd, die uitstekend geleid werd door scheidsrechter
Matthias Hollebeek, was het aftasten van de beide teams.
VEVO moest in de 12e minuut al noodgedwongen wisselen. Pascal Colijn viel aangeslagen uit
en werd vervangen door Dion van Velsen, die dat uitstekend deed.
In de 14e minuut kreeg spits Joost van Suijdam een grote kans, maar doelman Joey Visch redde fraai,
zoals zo vaak deze middag. In de 22e minuut opnieuw een grote kans voor VEVO.
Elspeet was 2 minuten later dichtbij en doelpunt, maar hield hier slechts een corner aan over.
In de 35e minuut de verdiende voorsprong voor VEVO. Dewi van Velsen stuurde Dani Draaijer
met een goede pass diep en deze hield het overzicht en gaf een assist op Joost van Suijdam, die
alert de bal binnen schoof. Elspeet probeerde wel wat terug te doen en met name rechterspits
David Bleijenberg had een paar dreigende acties, waarbij de VEVO-achterhoede flink aan de bak moest.
De rust brak aan met 0-1. Na rust zakte Elspeet verder weg en was VEVO duidelijk de bovenliggende partij.
Dit leverde kansen op voor Joost van Suijdam, die de bal nog breed legde i.p.v. zelf binnen te schieten
en Rien de Velde die op doelman Visch stuitte.
Elspeet forceerde nog wel een aantal corners, maar tot scoren kwamen de gastheren niet.
Jonas Faber kwam in de 75e minuut in het veld voor Rien de Velde en in de 83e minuut bracht Alex Hengeveld
ook nog Timo van Loo en Roald van Bessen in voor de moegestreden Bart Mulder en Lars Timmer.
In de 89e minuut viel eindelijk de bevrijdende 0-2. Het was opnieuw Joost van Suijdam, die de bal binnenschoot
en VEVO zo in veilige haven bracht. Door dit resultaat heeft VEVO het puntenaantal verdubbeld en is één plaats
op de ranglijst gestegen (11e) , die echter wel aan het eind van het seizoen een plek in de degradatienacompetitie oplevert.
Komende zaterdag komt Stroe, die met 9 punten op plaats 9 staat,  op bezoek in Veessen.