Veesser Enkweg 39
8194LK
VEESSEN
tel. 0578-631359

VEVO heeft de thuiswedstrijd tegen E.S.C. omgezet in een fraaie 3-0 overwinning,
waardoor revanche werd genomen voor de nederlaag in Elburg in de 1e wedstrijd van de competitie(1-5).
VEVO startte overrompelend en binnen een minuut resulteerde dat in 2 corners, waarbij de laatste
door een intikker van Lars Timmer werd omgezet in een doelpunt.
Vanaf de aftrap een grote kans voor E.S.C., maar Youri Liefers die deze middag in grote vorm
verkeerde redde fraai.  In de 3e minuut een grote kans voor Joost van Suijdam, maar doelman  Finn van der Heide redde ternauwernood.
In de 9e minuut begon Jonas Faber een fraaie solo, waarbij de bal uiteindelijk voor de voeten van Joost van Suijdam kwam,
die niet aarzelde en binnenschoot (2-0).
E.S.C. was in shock en kwam niet tot kansen. In de 30e minuut werd het zelfs 3-0. Een uitstekende dieptepass
van Pascal Colijn werd door opnieuw Joost van Suijdam fraai afgewerkt. (Zijn 10e competitiedoelpunt van dit seizoen)
In de rust moest trainer Alex Hengeveld die niet geheel fitte Joost vervangen. Rien de Velde nam zijn plaats in.
E.S.C. drong gesteund door de harde wind steeds meer aan en was een aantal keren dichtbij een treffer,
maar Youri Liefers redde een aantal keren met prima reflexen.
VEVO slaagde er niet in om onder de constante druk uit te komen, maar wist door grote inzet
de 3-0 stand over de eindstreep te trekken, waardoor iets meer afstand van de onderste plaatsen
genomen wordt en op een keurige plek in het linker rijtje staat.