Sportlaan 3
8256CE
BIDDINGHUIZEN
tel. 0321-331943

VEVO is de 2e helft van de competitie goed begonnen. De lastige uitwedstrijd in Biddinghuizen
tegen BAS werd met een verdiende 4-1 overwinning afgesloten.
VEVO begon goed en na geklungel in de BAS-achterhoede stuitte Dion van Velsen eerst nog op de doelman,
maar de afvallende bal werd goed door Dewi van Velsen afgelegd op Dani Draaijer, die de bal beheerst
achter doelman Silvijn de Groot schoof.
BAS ging hierna op zoek naar de gelijkmaker en probeerde vooral met lange ballen van achteruit via
Stefan Tolhoek gevaar te stichten, maar de VEVO-defensie gaf geen krimp.
VEVO leek in de 24e minuut opnieuw via Dani Draaijer op 0-2 te komen, maar de grensrechter van BAS
gooide roet in het eten door voor buitenspel te vlaggen. De scheidsrechter na dienst die zoals meestal
op 40 meter stond nam dit signaal over. In de 32e minuut kwam BAS na een vrije trap, waarbij de
VEVO-defensie niet goed georganiseerd stond, via middenvelder Martin Wubs op gelijke hoogte.
Na rust kwam Lars Timmer in het veld voor Jur Rorije, waardoor Pascal Colijn een linie naar achteren
zakte naar de rechtsbackpositie. VEVO begon de tweede helft goed en was op het zware grasveld de
bovenliggende partij wat resulteerde in de 1-2 na een goede soloactie van Dion van Velsen.
In de 57e minuut werd opnieuw een VEVO-doelpunt afgekeurd vanwege buitenspel.
Rien de Velde verving in de 62e minuut Dani Draaijer. BAS bleef de lange bal hanteren, zonder dat
dit kansen op leverde. VEVO werd steeds gevaarlijker en het was in de 83e minuut Joost van Suijdam,
die op fraaie wijze de 1-3 op het scorebord liet zetten.Het slotstuk van de wedstrijd was een doelpunt
van de in de 85e minuut ingevallen Stein Korten.
Na een goede actie van Dion van Velsen, die stuitte op de doelman, schoof Stein de rebound rustig
binnen en bepaalde zo de eindstand op 1-4.